Pogoji Uporabe

Politiko Zasebnosti
Na resortluckretreat.Com, Ki Je Dostopen Na resortluckretreat.Com, Je Ena Naših Glavnih Prioritet Zasebnost Naših Gostov. Ta Dokument O Politiki Zasebnosti Vsebuje Vrste Informacij, Ki Jih Zbira In Beleži resortluckretreat.Com, In Kako Jih Uporabljamo.

Če Imate Dodatna Vprašanja Ali Potrebujete Več Informacij O Našem Pravilniku O Zasebnosti, Se Obrnite Na Nas.

Ta Pravilnik O Zasebnosti Velja Samo Za Naše Spletne Dejavnosti In Velja Za Obiskovalce Našega Spletnega Mesta Glede Informacij, Ki So Jih Delili In/Ali Zbirali Na resortluckretreat.Com. Ta Pravilnik Ne Velja Za Nobene Podatke, Zbrane Brez Povezave Ali Prek Kanalov, Ki Niso Ta Spletna Stran.

Dogovor
Z Uporabo Naše Spletne Strani Se Strinjate Z Našo Politiko Zasebnosti In Se Strinjate Z Njenimi Pogoji.

Podatki, Ki Jih Zbiramo
Osebni Podatki, Ki Jih Morate Posredovati, In Razlogi, Zakaj Jih Morate Posredovati, Vam Bodo Pojasnjeni, Ko Vas Bomo Prosili, Da Posredujete Svoje Osebne Podatke.

Če Stopite V Stik Z Nami Neposredno, Lahko Prejmemo Dodatne Informacije O Vas, Kot So Vaše Ime, E-Poštni Naslov, Telefonska Številka, Vsebina Sporočila In/Ali Prilog, Ki Nam Jih Lahko Pošljete, Ter Vse Druge Informacije, Ki Jih Lahko Posredujete.
Ko Se Registrirate Za Račun, Vas Lahko Prosimo, Da Posredujete Kontaktne Podatke, Vključno S Podatki, Kot So Vaše Ime, Ime Podjetja, Naslov, E-Poštni Naslov In Telefonska Številka.
Kako Uporabljamo Vaše Podatke
Podatke, Ki Jih Zbiramo, Uporabljamo Na Različne Načine, Vključno Z:

Zagotavljanje, Upravljanje In Vzdrževanje Naše Spletne Strani
Izboljšajte, Prilagodite In Razvijajte Naše Spletno Mesto
Razumeti In Analizirati, Kako Uporabljate Našo Spletno Stran
Razvijanje Novih Izdelkov, Storitev, Lastnosti In Funkcionalnosti
Komuniciramo Z Vami Neposredno Ali Prek Enega Od Naših Partnerjev, Tudi Za Namene Storitev Za Stranke, Da Zagotovimo Posodobitve In Druge Informacije V Zvezi S Spletnim Mestom Ter Za Tržne In Promocijske Namene.
Pošiljanje E-Pošte
Poiščite In Preprečite Goljufije
Dnevniške Datoteke
resortluckretreat.Com Sledi Standardnemu Postopku Uporabe Dnevniških Datotek. Te Datoteke Beležijo Obiskovalce, Ko Obiščejo Spletna Mesta. To Počnejo Vsa Podjetja Za Gostovanje In Je Del Njihove Analitike Storitev Gostovanja. Podatki, Ki Jih Zbirajo Dnevniške Datoteke, Vključujejo Naslove Internetnega Protokola (IP), Vrsto Brskalnika, Ponudnika Internetnih Storitev (ISP), Datumski In Časovni Žig, Napotitvene/Izhodne Strani In Morda Število Klikov. Niso Povezani Z Nobenimi Osebno Določljivimi Podatki. Namen Teh Informacij Je Analiza Trendov, Upravljanje Spletnega Mesta, Sledenje Gibanju Uporabnikov Po Spletnem Mestu In Zbiranje Demografskih Podatkov.
Politika Zasebnosti Oglaševalskih Partnerjev
Na Tem Seznamu Lahko Najdete Pravilnik O Zasebnosti Za Vsakega Od Oglaševalskih Partnerjev resortluckretreat.Com.

Oglasni Strežniki Ali Oglaševalska Omrežja Tretjih Oseb Uporabljajo Tehnologije, Kot So Piškotki, JavaScript Ali Spletni Svetilniki, Ki Se Uporabljajo V Njihovih Oglasih In Povezavah, Ki Se Prikažejo Na resortluckretreat.Com In So Poslane Neposredno V Brskalnik Uporabnikov. Ko Se To Zgodi, Samodejno Prejmejo Vaš Naslov IP. Te Tehnologije Se Uporabljajo Za Merjenje Učinkovitosti Oglaševalskih Kampanj In/Ali Za Prilagajanje Oglaševalske Vsebine, Ki Jo Vidite Na Spletnih Mestih, Ki Jih Obiščete.
Upoštevajte, Da resortluckretreat.Com Nima Dostopa Ali Nadzora Nad Temi Piškotki, Ki Jih Uporabljajo Tretji Oglaševalci.

Politike Zasebnosti Tretjih Oseb
Politika Zasebnosti resortluckretreat.Com Ne Velja Za Druge Oglaševalce Ali Spletna Mesta. Zato Vam Svetujemo, Da Si Za Podrobnejše Informacije Ogledate Ustrezne Pravilnike O Zasebnosti Teh Oglasnih Strežnikov Tretjih Oseb. Vključuje Lahko Njihove Prakse In Navodila, Kako Zavrniti Nekatere Možnosti.

Piškotke Lahko Onemogočite V Posameznih Možnostih Brskalnika. Podrobnejše Informacije O Upravljanju Piškotkov S Posameznimi Spletnimi Brskalniki Lahko Najdete Na Spletnih Mestih Posameznih Brskalnikov.
Pravice Do Zasebnosti CCPA (Ne Prodajaj Mojih Osebnih Podatkov)
Po CCPA Imajo Potrošniki V Kaliforniji Med Drugimi Pravicami Pravico Do:

Zahtevajte, Da Podjetje, Ki Zbira Osebne Podatke Potrošnikov, Razkrije Kategorije In Posebne Dele Osebnih Podatkov, Ki Jih Je Podjetje Zbralo O Potrošnikih.

Prosite Podjetje, Da Izbriše Vse Osebne Podatke O Potrošniku, Ki Jih Je Podjetje Zbralo.

Zahtevajte, Da Podjetje, Ki Prodaja Osebne Podatke Potrošnika, Ne Prodaja Osebnih Podatkov Potrošnika.

Če Oddate Zahtevo, Imamo En Mesec Časa, Da Vam Odgovorimo. Če Želite Uveljavljati Katero Od Teh Pravic, Se Obrnite Na Nas.
GDPR Pravice Do Varstva Podatkov
Želimo Zagotoviti, Da Ste V Celoti Seznanjeni Z Vsemi Svojimi Pravicami Do Varstva Podatkov. Vsak Uporabnik Je Upravičen Do Naslednjih Ugodnosti:

Pravica Do Dostopa – Pravico Imate Zahtevati Kopijo Svojih Osebnih Podatkov. Za To Storitev Vam Lahko Zaračunamo Majhno Nadomestilo.

Pravica Do Popravka – Pravico Imate Zahtevati, Da Popravimo Vse Podatke, Za Katere Menite, Da So Netočni. Prav Tako Imate Pravico Zahtevati Dopolnitev Informacij, Za Katere Menite, Da So Nepopolne.

Pravica Do Izbrisa – Pod Določenimi Pogoji Imate Pravico Zahtevati, Da Izbrišemo Vaše Osebne Podatke.

Pravica Do Omejitve Obdelave – Pod Določenimi Pogoji Imate Pravico Zahtevati, Da Omejimo Obdelavo Vaših Osebnih Podatkov.

Pravica Do Ugovora Obdelavi – Pod Določenimi Pogoji Imate Pravico Do Ugovora Naši Obdelavi Vaših Osebnih Podatkov.

Pravica Do Prenosljivosti Podatkov – Pod Določenimi Pogoji Imate Pravico Zahtevati, Da Zbrane Podatke Prenesemo Na Drugo Organizacijo Ali Neposredno Vam.

Če Oddate Zahtevo, Imamo En Mesec Časa, Da Vam Odgovorimo. Če Želite Uveljavljati Katero Od Teh Pravic, Se Obrnite Na Nas.
Informacije Za Otroke
Drugi Element Naše Prednostne Naloge Je Zagotavljanje Zaščite Otrok Pri Uporabi Interneta. Starše In Skrbnike Spodbujamo K Opazovanju, Sodelovanju In/Ali Spremljanju In Usmerjanju Njihove Spletne Dejavnosti.
resortluckretreat.Com Zavestno Ne Zbira Osebnih Podatkov Otrok, Mlajših Od 13 Let. Če Menite, Da Je Vaš Otrok Posredoval Tovrstne Podatke Na Našem Spletnem Mestu, Vam Toplo Priporočamo, Da Nas Nemudoma Kontaktirate, Mi Pa Se Bomo Potrudili, Da Takšne Podatke Nemudoma Odstranimo Iz Naše Evidence.
Spremembe Tega Pravilnika O Zasebnosti
Naš Pravilnik O Zasebnosti Lahko Občasno Posodobimo. Zato Priporočamo, Da Občasno Pregledate To Stran Za Morebitne Spremembe. O Vseh Spremembah Vas Bomo Obvestili Z Objavo Novega Pravilnika O Zasebnosti Na Tej Strani. Te Spremembe Začnejo Veljati Takoj Po Objavi Na Tej Strani.

Kontaktiraj Nas
Če Imate Kakršna Koli Vprašanja Ali Predloge Glede Našega Pravilnika O Zasebnosti, Se Obrnite Na Nas.